Wie is Vicky?

Vicky heeft haar eerste danservaring vanaf haar 5 jaar. Na de heerlijke lessen bij Soley en Amnesia in Willebroek volgde ze les bij Terpsichore. Tijdens haar studies in Gent laste ze een pauze in om daarna de draad weer op te pikken in dansmania in Boom bij Annick Smets en vervolgens mee danste in haar danscompany idem dito in Boom. Jaren later proefde ze van tapdanslessen bij Frank de peuter in Antwerpen, alsook van zijn fantastische jazzdanslessen. Echter… op haar 36ste geraakte ze helemaal betoverd door flamenco. Gebeten door het virus volgde ze jaren les bij Clarissa Wedding-Jennes (conservatorium Mechelen) & Jorinde Cielen (Flamencoantwerp) en stages bij Jessica Achten, Lola La Jindra, Anna Llanes, Elena La Grulla...andere workshops in Antwerpen bij peña el andalus (O.a. Leli Dores) en in Spanje bij Bettina Castaño, de studio van Alicia Marquez, met o.a. de fantastische bulerias lessen van Ramon,  bij Manuel Bettanzos, Andres Peña en Pilar Ogalla, Manuela Carpio...Nog steeds gaat ze elk jaar voor een periode naar Spanje om te herbronnen en bij te leren. 

“Wat als ik nu eens in mijn leven meer zou doen waar ik energie van krijg? “ is de vraag die Vicky zichzelf stelde de afgelopen jaren na een burn-out en opnieuw na het herstellen van covid.

Ze beseft dat dansen haar zoveel energie geeft dat het pad om zelf les te geven toch moet verkend worden. Ze krijgt de kans om enkele maanden in 2021 flamencoles te geven in dansstudio Flash in Boom. Heel snel wordt duidelijk: Meer van dit!

Met coaching bij Nele van Trust Your Inner Sparcle waagt ze de stap en beslist ze te gaan voor wat ooit een kinderdroom was …  Een kennismaking met 't Hof bySONder in Mechelen zet nog meer in beweging. Flamenco Loco is geboren. Ondertussen heeft ze een eigen plekje in een studio aan haar huis met een zwevende vloer, belangrijk voor de gewrichten!Elke dinsdag en woensdag is er les, naast de vele losse workshops of flamencoworkshops voor groepen (o.a. vrijgezellen en teambuldings) die er door gaan, maar ook op verplaatsing mogelijk zijn.