Events & workshopsIn Mechelen geven we enkele keren per jaar een losse workshop. Met verschillende thema's allemaal voor beginners: 

- woensdag 19 juni &

- donderdag 19 september

van 18h30-20h

en betaal hiervoor 25 euro per avond. Nog enkele plaatsen vrij!


Nieuw! Ouder - kind workshop op aanvraag mogelijk! Wil u graag met uw zoon of dochter een workshop volgen? Kent u nog geïnteresseerden? Geef me een seintje.


Geen voorkennis vereist. Wel veel zin om te dansen. Goed gezind word je vanzelf en je gaat opgeladen weer buiten!


Workshop flamenco voor een vrijgezellen/ bachelorette! Zin om met deze workshop flamenco dansen in een feestsfeer te komen? Wil je daarbij de bruid extra laten stralen? wij voorzien een toffe outfit enkel voor haar. Mogelijk in de studio in Mechelen, maar ook op verplaatsing. Best ruim vooraf te boeken, want deze is populair. Ook is het mogelijk het resultaat te tonen op het feest als performance want jullie kunnen na deze workshop een minidansje!


Workshop flamenco als teambuilding? Zin om met jullie team een toffe workshop flamenco mee te maken en veel te lachen en bewegen en dansen? dat kan bij ons in de studio ingeboekt worden maar het is ook mogelijk op verplaatsing.


Scrol verder naar beneden voor de zomerworkshops in Maboge. 

Workshops

Flamenco bij u?

Wil u uw feest opvrolijken met een demonstratie in combinatie met een workshop initiatie flamenco om in een leuke feestsfeer te komen? Of wil u een echte voorstelling boeken?

Workshops d'été

Workshops d'été en Maboge / zomerworkshops in Maboge bij La Roche-en-Ardenne. 


Envie de venir bouger au son de la joyeuse musique sudiste, de rire beaucoup et d'apprendre une petite danse?

Quand? Dimanche matin de 11h-12h chez pop up bar Atypic, Maboge 22. De 21 juillet à 18 août.

Aucune connaissance préalable n'est requise. Prix: 15 euro pour un workshop. Pour toute la série 60 euro (donc 1 gratuit). Vous pouvez participer à un cours séparé à tout moment. 

s'inscrire: par e-mail a info@flamencoloco.be . Je vous donne l'information nécessaire pour payer en avance pour être sûre de ton place. Places limités. Pour les jeunes et adultes. 


Zin om mee te komen bewegen op vrolijke zuiderse muziek, veel te lachen en een dansje te leren? Kom dan mee dansen op zondagmorgen in Maboge, van 11h tot 12h bij de pop up bar Atypic. Van 21 juli tot 18 augustus.

Geen enkele voorkennis nodig.

Prijs: 15 euro voor een losse workshop. Voor de ganse reeks (5 keer) 60 euro, dus 1 gratis. U kan op elk moment mee een losse workshop volgen. 

Inschrijven per mail vooraf aan info@flamencoloco.be. Ik bezorg u dan de gegevens om te betalen om zeker te zijn van uw plaats. Voor jong en oud toegankelijk!


Flamenco bij u?

Wil u uw feest opvrolijken met een demonstratie in combinatie met een workshop initiatie flamenco om in een leuke feestsfeer te komen? Of wil u een echte voorstelling boeken?